Kvinne (21) skulle lukeparkere - krasjet fem biler

Politiet: - Sjåføren var veldig lei seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Clutchen til venstre, gassen til høyre og bremsen i midten.

Det er veldig greit før og etter. Men underveis, da det gjaldt som mest, gikk det galt for en 21 år gammel kvinne som skulle lukeparkere like ved hjemmet i Birch Reichenwalds gate på Sandaker i Oslo torsdag kveld.

«Kvinne prøvde å parkere en bil på Sandaker. Tråkket på feil pedal og kjørte inn i fire andre parkerte biler. Ikke fysiske personskader», melder Oslo-politiet på Twitter.

Operasjonsleder Martin Todnem utdyper:

- Vi fikk flere telefoner fra folk i nabolaget ved 21.20-tiden om en trafikkulykke. Noen hadde sett det og andre hadde hørt smell. Sjåføren var der da vi kom. Hun var veldig lei seg, ja hun syntes det var tragisk, sier operasjonslederen  til Dagbladet.

- En bil eller to - men fire her altså. Hva skjedde ?

- Det er faktisk fem biler totalt med materielle skader, medregnet hennes egen. Alle fem er personbiler. Hun skulle rygge for å lukeparkere og tråkket på feil pedal. Noen flere detaljer har jeg ikke fått fra våre folk i felt foreløpig, sier operasjonsleder Todnem.

- Har den uheldig sjåføren forsikringen i orden ?

- Håper det. Noen av de som fikk bulket bilene sine dukket opp på stedet, og vi prøver å få tak i de andre.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer