18-ÅRSSTED: 18-årsstedet Temptation har inngang til høyre på bildet. Det ligger i underetasjen til søsterstedet, strippeklubben Lamour. Foto: JACQUES HVISTENDAHL/DAGBLADET
18-ÅRSSTED: 18-årsstedet Temptation har inngang til høyre på bildet. Det ligger i underetasjen til søsterstedet, strippeklubben Lamour. Foto: JACQUES HVISTENDAHL/DAGBLADETVis mer

- Kvinne (21) voldtatt på utested i Oslo

Skal ha blitt dratt inn på toalett mens vennene luftet seg utenfor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Oslo jakter en mann som er anmeldt for voldtekt av en 21 år gammel kvinne i Oslo sentrum natt til lørdag.

Voldtekten skal ha skjedd på toalettet på utestedet Temptation, et 18-årssted et steinkast fra tinghuset.

- Vi kan bekrefte at vi etterforsker en voldtektssak på et utested i Pilestredet. Kvinnen var på voldtektsmottaket på legevakta i natt, og hun har gitt sin forklaring til politiet, opplyser vaktleder Roger Hjertø ved kriminalvakta i Oslo politidistrikt til Dagbladet lørdag kveld.

- Flere menn Av hensyn til etterforskningen vil politiet ikke opplyse om noen foreløpig er pågrepet i saken.

- Politiet ble koblet inn i denne saken ved 02-tida i natt. Vi jobber med saken på største alvor, og vil ikke gi flere opplysninger nå, av hensyn til etterforskningen, sier vaktleder Hjertø.

Kvinnen skal ha kommet til stedet sammen med to venner. Flere menn slo seg ned ved bordet da vennefølget satte seg på utestedet, og voldtekten skal ha skjedd mens de to vennene var ute for å lufte seg.

Glissent Politiet ankom stedet ved stengetid og gjorde tekniske undersøkelser på det aktuelle toalettet.

Etter det Dagbladet forstår, skal det på det aktuelle tidspunktet ha vært glissent på utestedet, maks 30 personer skal ha vært til stede. I kveld er Temptation stengt, angivelig på grunn av det store Sensation-arrangementet på Fornebu.

Dagbladet har i kveld vært i kontakt med vakter og ledelsen ved Temptation. De avviser å kommentere voldtektsanmeldelsen, med henvisning til den pågående etterforskningen.