- Kvinne (22) voldtatt på politistasjon

Kvinnen skulle slippe tiltale mot at hun hadde sex med politimannen. Nå er mannen og to kollegaer i delstaten Maryland i USA tiltalt for voldtekt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Tiltalen mot de tre mennene ble lagt frem fredag, melder AP. En av mennene er tiltalt for selve voldtekten, mens de to andre skal ha arrangert og skjult overgrepet. 

Ifølge politidokumenter som avisen The Boltimore Sun har fått tak i, ble 22-åringen og hennes 18 år gamle venninne arrestert for besittelse av marihuana 27. desember i fjor.

22-åringen fikk spørsmål om hva hun var villig til å gjøre for å slippe fengselsstraff, og skal ha godtatt å ha sex med den ene politimannen. Den 18 år gamle venninnen ble tatt med på utsiden av rommet før overgrepet ble utført, ifølge politidokumentene.

De tre politimennene nekter straffeskyld. Ifølge mennenes advokat ble 22-åringen gitt et tilbud om å slippe fengselsstraff, men avtalen innebar ikke sex. Kvinnen skulle slippe fengselsstraff mot at hun skaffet politiet informasjon om narkotikatrafikken i området.