Kvinne (23) i retten: - Brøt seg inn i leilighet for å ha sex

Da en person plutselig dukket opp, fikk hun panikk og gjemte seg i en bod.

BRØT SEG INN: Den 23 år gamle kvinnen og en mann brøt seg inn i en leilighet i Kristiansand sentrum. Til slutt gjemte de seg i boden i leiligheten. Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX
BRØT SEG INN: Den 23 år gamle kvinnen og en mann brøt seg inn i en leilighet i Kristiansand sentrum. Til slutt gjemte de seg i boden i leiligheten. Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

En 23 år gammel sørlandskvinne sto i slutten av januar tiltalt for en rekke forhold fra 2018 i Aust-Agder tingrett.

Lovbruddene hun var tiltalt for strakte seg fra januar i fjor og fram til oktober. De dreide seg om flere tyverier, bæring av kniv på offentlig sted og innbrudd i en leilighet.

Kvinnens gjentatte lovbrudd har foregått på flere steder på Sørlandet, og det både politiet og domstolen mener er en rekke lovbrudd, mener hun selv kan forklares på en naturlig måte, skriver Agderposten.

Hjullaster-herjing

Men Aust-Agder tingrett trodde ikke på noe av kvinnens forklaring, og dømte henne til 45 dagers betinget fengsel.

Det hele startet i januar i fjor, da en arbeider ved et steinbrudd kom på jobb og fant en hjullaster fastkjørt i snøen i Froland. Det var noen skader på hjullasteren, og det ble blant annet funnet en CD og en bilmatte i førerhuset.

Politiet kom raskt til stedet, og gjennomførte blant annet DNA-prøver. Et vattpinneavtrykk på tuten av en Solo-flaske funnet i førerhuset, viste seg å stemme med den tiltalte kvinnens DNA.

Kvinnen forklarte selv at hun aldri har sett en hjullaster, og dermed heller ikke sittet i en eller kjørt en. Hun stilte seg med andre ord uforstående til anklagen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer