Kvinne (23) knivstukket i Oslo

Ytterligere to knivstikkinger i hovedstaden det siste døgnet.

KNIVSTIKKING: Det siste døgnet har det vært en rekke knivstikkingepisoder i Oslo. Natt til torsdag ble en kvinne knivstukket i Kirkeveien i Oslo. Foto: Tipser
KNIVSTIKKING: Det siste døgnet har det vært en rekke knivstikkingepisoder i Oslo. Natt til torsdag ble en kvinne knivstukket i Kirkeveien i Oslo. Foto: Tipser Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En person ble alvorlig skadet da han ble knivstukket på Tøyen onsdag kveld. 

- Vi har funnet en person som blødde kraftig fra hodet. Vedkommende ble umiddelbart kjørt sykehus, skriver politiet på Twitter.

Meldingen om knivstikkingen kom 21.10.

- Han ble kjørt til sykehus. Vi har en mulig mistenkt i saken, som vi er ute og ser etter. Ingen er pågrepet, sier operasjonsleder Finn Belle til Dagbladet.

Noen timer seinere melder politiet om nok en knivstikking, på Twitter.

-  Klokken 02.50 får vi en melding fra en person som ringer og sier han har fått en kvinne inn i leiligheten sin som er knivstukket. Etter kort tid kommer politiet til stedet og bekrefter at en kvinne knvistukket flere steder på kroppen. Hun blir kjørt til sykehus, sier operasjonslederen til Dagbladet. Politiet meldte først på Twitter at kvinnen ikke er alvorlig skadet.

- Det går vi tilbake på. Tilstanden er uavklart. Vi har pågrepet en person i samme bygg som den mistenkte. Vi vet ikke noe om hendelsesforløpet, nå undersøker vi tekniske spor og avhører vitner. Det vi vet er at kvinenn søkte tilflukt i leiligheten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer