Kvinne (23) skadd i trikkeulykke

Ulykken skjedde på Holbergs plass i Oslo sentrum like etter klokka halv seks i morges.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 23 år gamle kvinnen ble fraktet til Ullevål universitetssykehus etter ulykken. Ifølge sykehuset har hun pådratt seg hodeskader, men det er for tidlig å si noe om hvor alvorlige disse skadene er.

- Tilstanden er foreløpig uavklart, men den synes å være stabil. Vi venter på svar på røntgenundersøkelser, opplyser informasjonsrådgiver Alf Bøhler ved Ullevål Universitetssykehus til Dagbladet.no.

Trikkelinje10 var på vei til Rikshospitalet da ulykken skjedde på selve trikkeholdeplassen på Holbergs plass. Kvinnen ble funnet liggende under trikken ved andre dør.

Kvinnen har ifølge operasjonsleder Britt Homb.-Døviken kommet løpende og krysset veien foran trikken.

Ifølge trafikk- og miljøseksjonen i Oslo politidistrikt blir det ingen videre etterforskning av saken.

- Det blir ingen videre etterforskning og det indikerer at det heller i retning av at dette var en ren trafikkulykke og at Sporveiene ikke har noen skyld, sier informasjonssjef Cato Asperud i Oslo Sporveier til NTB.

Asperud sier det er umulig å sikre seg fullt ut i forhold til trafikkulykker, men opplyser at Sporveiene jobber kontinuerlig med trafikksikkerhet og prioriterer dette høyt.

Ifølge Asperud jobber Sporveiene med å gjøre trikkeholdeplassene mer trafikksikre og synliggjøre holdeplassene bedre.

Politiet fikk melding om ulykken klokka 5.36.

(NTB og Dagbladet.no)

<B>ALVORLIG SKADET: </B>En kvinne ble onsdag morgen alvorlig skadet i en trikkeulykke på Holbergsplass i Oslo. <BR>Alle foto: Jon Eeg / SCANPIX