Kvinne (23) tok kniven fra overfallsmenn

Ble rispet i overkroppen - blåmerker etter halsgrep. Alvorlige voldsepisoder på Sofienberg i Oslo i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet i Oslo jakter i morgentimene på tre menn som angrep og overfalt en 23 år gammel kvinne med kniv i Sofienberg-området ved Grünerløkka ved 04.30-tiden.

- Kvinnen har fått flere knivrisp i overkroppen, men er ikke alvorlig skadd. Hun greide å få kontroll med kniven og fikk vridd seg løs fra  overfallet, og de tre mennene stakk av fra stedet.

Halsgrep - Kvinnen har også blåmerker på halsen. Det er ikke klart om dette var et ran- eller voldtektsforsøk, sier operasjonsleder Even Jørstad i Oslo politidistrikt.

Også en drøy halvtime før midnatt ble en 26 år gammel mann stukket med kniv i armen under et ran i samme område.

26-åringen kom i basketak med raneren, og fikk tak i mobilen og lommeboka han var fraranet like før. Det var da han ble stukket i armen, og ransmannen stakk av.

Politiet vet ikke om de  to alvorlige voldsepisodene har noe med hverandre å gjøre.

Aleine mens vennene handlet Den 23 år gamle norske kvinnen var aleine da de tre mennene gikk til angrep, men like i forveien hadde hun gått sammen med to venner.

- De to andre gikk innom en butikk, og kvinnen fortsatte videre i forkant aleine. Politiet ble varslet av et vitne. Vi er ikke sikre på om det var en av offerets venner, sier politiets operasjonsleder.

Politiet har foreløpig ikke noen eksakte åsteder for de to overfallene på Sofienberg. I det første tilfellet før midnatt var det ransofferet selv som varslet da han kom til legevakta.

Signalementene på overfallsmennene er vage. Den 23 år gamle kvinnen har forklart at det var tre mørkhudede mann.

Raneren i samme område tidligere på natta gikk i blå jeams og hadde et sort skjerf foran ansiktet.
 

Dagbladet kommer  med mer.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer