Kvinne (23) voldtatt i Oslo

Voldtekten skal ha skjedd i en bygårdskjeller på Torshov.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinnen tok i 4-tiden natt til lørdag kontakt med en patruljebil rett utenfor bygården der hun skal ha bli voldtatt, melder NRK.

Kvinnen har fortalt at hun delte en drosje med en 39 år gammel mann da de skulle i samme retning hjem fra byen. Da de kom fram, skal han ha tvunget henne ned i kjelleren i bygården i Vogts gate og voldtatt henne.

— Ifølge fornærmede ga siktede utrykk for at han ønsket å ha sex med henne, men det avviste hun. Deretter skal hun ha bli dratt ned i kjelleren mot sin vilje og blitt voldtatt, forteller vaktleder ved kriminalvakten i Oslo politidistrikt Øyvind Torgersen til NRK.

39-åringen ble pågrepet av politiet da han kom ut av bygården mens politiet snakket med den 23 år gamle kvinnen. Mannen hevder at kvinnen hadde sex med ham frivillig.

Kvinnen er kjørt til overgrepsmottaket for undersøkelse, mens mannen vil bli avhørt i løpet av lørdag.

Politiet har så langt ikke fått tak i drosjesjåføren.

- Vi ønsker absolutt å komme i kontakt med vedkommende. Vi er også interessert i vitner som kan gi noe nærmere informasjon om observasjoner i området ved 3-4-tida i natt, sier vaktleder Jarle Fløtterud ved kriminalvakten i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Vitner kan ta kontakt med politiet på telefon 22 66 99 66.