Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne (24) funnet død ved barnehage

Politiet etterforsker saken som et mistenkelig dødsfall.

FUNNET DØD: Politiet fikk lørdag melding om at en ung kvinne var funnet død utenfor en barnehage i Bodø. Foto: Bodø Nu-tipser
FUNNET DØD: Politiet fikk lørdag melding om at en ung kvinne var funnet død utenfor en barnehage i Bodø. Foto: Bodø Nu-tipser Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 24 år gammel kvinne ble lørdag funnet død utenfor en barnehage i bydelen Mørkved i Bodø. Politiet etterforsker saken som et mistenkelig dødsfall.

Det var Avisa Nordland som først omtalte saken.

- Vi jobber med å avklare hennes bevegelser fra i går til hun ble funnet i dag, sier operasjonsleder Remi Johansen ved Salten politidistrikt til NTB.

Politiet fikk melding om funnet klokka 12.13 lørdag. Johansen opplyser at politiet vil begjære en obduksjon av den avdøde for å fastsette dødsårsaken.

- Vi etterforsker det som et mistenkelig dødsfall. Vi vil vite mer etter obduksjonen, sier han.

Det pågår i dag avhør av personer som var bekjente av kvinnen, samt hennes familie. I tillegg er det gjort åstedsundersøkelser ved funnstedet.

Operasjonsleder Ivar Bo Nilsson sier til NRK at kvinnen var særdeles tynnkledd, og at det ble funnet et par sko og en ytterjakke ved siden av henne.

Avisa Nordland melder at kvinnen ble funnet av et ungt brødrepar, som nå er tatt hånd om av kommunens kriseteam.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media