Kvinne (25) knivdrept på åpen gate

Den antatte gjerningsmannen (30) gikk deretter fra stedet med parets felles datter (1 1/2).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet fikk melding om knivstikkingen på åpen gate i Prinsdal i Oslo klokka 21-tida i går kveld.

Den 25 år gamle kvinnen døde kort tid seinere av skadene hun ble påført.

Flere vitner

Etter at kvinnen var blitt stukket ned, ble hun liggende tilsynelatende livløs på fortauet i Trygve Strømbergsvei, forteller folk som ble øyenvitner til tragedien.

- Hun døde av stikkskadene etter ankomsten til Ullevål sykehus. Gjerningsmannen ble pågrepet kort tid etterpå, opplyser vaktleder Laila Back ved Kriminalvakta til Dagbladet.no.

- Vi har flere vitner til hendelsen inne til avhør, og vi har fått en relativt bra beskrivelse av hendelsesforløpet, sier vaktleder Back.

Foran øynene på datteren

25-åringen var på trilletur med sin ett og et halvt år gamle datter i barnevogn, da hun ble stukket ned foran øynene på barnet.

Ifølge TV2 Nyhetene er den antatte gjerningsmannen (30) far til barnet. Han ble pågrepet etter å ha trillet barnevognen inn på en pizzarestaurant i nærheten, der han rakk å bestille en halvliter før politiet kom.
 

STUKKET I HJEL: Sannsynligvis av en person som sto henne nær. Han tok seg en øl etter drapet. Begge foto: Ole C. H. Thommassen/ Dagbladet
STUKKET I HJEL: Sannsynligvis av en person som sto henne nær. Han tok seg en øl etter drapet. Begge foto: Ole C. H. Thommassen/ Dagbladet Vis mer

- Vi vet lite om bakgrunnen for knivstikkingen. Gjerningsmannen er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge, og vil bli avhørt i morgen tidlig, sa Back seint i går kveld.

Datteren blir nå tatt hånd om av barnevernet. Det skal også være flere barn inne i bildet.

Både den drepte kvinnen og den mistenkte drapsmannen er av asiatisk opprinnelse.

SPERRET AV ÅSTEDET: Vitner har gitt en god beskrivelse av hendelsesforløpet, sier politiet.