Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne (25) omkom i sitt eget utdrikningslag

Satt på badering, krasjet med båt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En 25-årig kvinne omkom i en båtulykke ved Gjælentunet sør for Saltstraumen i Nordland.

- Ulykken skjedde under et utdrikningslag. Til sammen var åtte personer fra utdrikningslaget til sjøs fordelt på to forskjellige fritidsbåter. Den 25-årige kvinnen satt på en badering som ble trukket etter den ene båten, mens den andre lå i ro. På en eller annen måte har kvinnen på baderingen krasjet med båten som lå i ro, sier fungerende stabssjef Knut Danielsen ved Salten politidistrikt til Dagbladet.no.

- Kvinnen ble fløyet med et Sea King redningshelikopter til Nordlandssykehuset, men døde en time etter ankomst. Dødsårsaken er ennå ikke fastslått, sier Danielsen.

- Hvilken oppfølging får de andre som var innblandet i ulykken?

- De får oppfølging av et kriseteam bestående av prester både fra Bodø kommune og sykehuset. I tillegg blir de pårørende tatt hånd om av kriseteamet, sier Danielsen, som opplyser at deltakerne fra utdrikningslaget var fra Bodø og Mo i Rana.

- Deltakerne fra Mo i Rana drar hjem i kveld, sier fungerende stabssjef Knut Danielsen til Dagbladet.no.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling