Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne (25) savnet i Moss. Område sperret av etter funn av klær

Stor leteaksjon pågår.

SØK I MØRKET: Søket ved Torpedostasjonen på Jeløya fortsetter utover kvelden. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
SØK I MØRKET: Søket ved Torpedostasjonen på Jeløya fortsetter utover kvelden. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SISTE: Klokka 19.20 opplyser politiets innsatsleder Ole Juelsen at søket er i ferd med å avsluttes for dagen. Hensikten er å spare mannskapene til ny leting i morgen.

- Søket vil bli videre i morgen, sier Juelsen til Dagbladet.

INNSATSLEDER: Politiets innsatsleder Ole Juelsen. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
INNSATSLEDER: Politiets innsatsleder Ole Juelsen. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer

Han opplyser at skoen som funnet, med stor sannsynlighet tilhører den forsvunnede 25-åringen. Samtidig oppfordrer innsatslederen folk som kan ha sett noe av betydning, til å melde ifra til politiet på nummer 02800.

- Vi holder alle muligheter åpne, sier han.

JELØYA/OSLO (Dagbladet): Store styrker leter på andre dagen etter en 25-årig kvinne som forsvant fra familiens hjem i Moss onsdag kveld eller natt til i går. I 17.15-tida melder Moss Avis at klær som samsvarer med politiet signalement, er funnet.

- Vi kan ikke bekrefte at det er den savnedes klær, men de har trolig ikke ligget på stedet veldig lenge, sier politiets innsatsleder Jonny Sannes til avisa.

Klærne ble funnet av en turgåer i ettermiddag.

På besøk

Leteaksjonen pågår i et stort område rundt Tronvik på Jeløya, og funnstedet ved Torpedostasjonen og Sjekta båtforening er sperret av mens etterforskere jobber med å få klarhet i om det virkelig er den savnede kvinnens klær som er funnet.

Den savnede kvinnen har tildligere bodd i Moss, og var på besøk hos familie på Jeløya da hun forsvant mellom 21.30 onsdag og 02.00 torsdag. Hun ble meldt savnet av familien på ettermiddagen torsdag.

Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer

Bakgrunnen for forsvinningen er uklar. 25-åringen var trolig tynnkledd da hun forlot familiens hus, og la igjen mobilen.

- Vi vet ikke hvorfor hun er borte. Hun bare forsvant, sa operasjonsleder Runar Eriksen til Dagbladet i går.

Sko funnet

Signalementet på den savnede er: 25 år, 176 cm høy, tynn, brunt kort hår, blå øyne. Tatovering på overarm. Antakelig tynnkledd og iført rosa/røde joggesko.

En rosa og rød sko er blant klærne som er funnet, skriver Moss Avis.

I tillegg til politiet deltar mannskaper fra Norske Redningshunder, Norsk Folkehjelp og Redningselskapet i letingen. I tillegg er Sivilforsvaret anmodet om hjelp. Det søkes både til lands og til vanns, med bl.a. dykkere og redningshelikopter.

Dagbladet følger saken.

SØK I STRANDKANTEN: Letemannskaper søker i strandkanten etter den savnede kvinnen. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
SØK I STRANDKANTEN: Letemannskaper søker i strandkanten etter den savnede kvinnen. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!