Kvinne (27) trampet på hodet av brutal raner

Politiet etterlyser øyenvitner på Galgeberg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 27 år gammel kvinne ble søndag kveld slått, sparket og trampet på hodet av en raner på Galgeberg i Oslo. Politiet karakteriser saken som svært grov og etterlyser tips fra publikum.

- Kvinnen er blitt sparket og slått i ansiktet og trampet på hodet. Hun ble deretter fraranet et pengebeløp, sier vaktleder Per Olav Utgård ved sentralvakta i Oslo politidistrikt til NTB. Det grove overfallsranet skjedde i 21-tiden ved bussholdeplassen på Galgeberg.

Kvinnen ble like etter kjørt hjem til leiligheten på Carl Berners plass, fem minutters kjøretur unna.

Det er uklart om hun ble kjørt hjem av en person hun kjente. Det var samboeren som ringte og varslet politiet klokka 21.10.

- Hun ble brakt til legevakten hvor hun får behandling for hodeskader nå i kveld. Foreløpig har vi sparsomt med opplysninger om saken, og kvinnen er ennå ikke tilsnakkendes.

- Det så ikke pent ut
Patruljen som har hatt kontakt med henne, sier at det ikke så pent ut, sier vaktlederen.

Ifølge NRK vil politiet vil ta kontakt med kvinnen i løpet av kvelden for å få flere detaljer om ranet, dersom legevakten mener hun ikke er for hardt skadd. Per Olav Utgård hadde klokka 22.30 ikke oversikt over skadeomfang og tilstand.

Politiet visste da lite om hvem og eventuelt hvor mange som sto bak det brutale overfallet. - Vi kjenner ikke omstendighetene rundt overfallet, men håper noen har sett eller hørt noe som kan kaste lys over hendelsen, sier Utgård. (NTB)