Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne (27) voldtatt på kirkegård i Oslo

Gjerningsmannen kan ha fulgt etter henne fra bussen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En kvinne (27) skal i natt ha blitt voldtatt på Vår Frelsers gravlund i Oslo.

- Vi fikk melding fra AMK klokka 04.05 om at de hadde hentet en kvinne som var voldtatt. Kvinnen er nå kjørt til voldtektsmottaket på legevakta i Oslo, opplyste operasjonsleder Runar Skarnes ved operasjonssentralen i Oslo til Dagbladet.no i natt.

Mørklagt område

Gravlunden ligger i Oslo sentrum i strøket Gamle Aker ved siden av Ullevålsveien. Voldtekten skal ha skjedd inne på selve kirkegården.

Gravlunden er svært sparsommelig opplyst på nattetid.

Vagt signalement

Kvinnen var passasjer på en buss, og gikk av et busstopp i Ullevålsveien som ligger like ved gravlunden. Inne på kirkegården skal 27-åringen ha blitt overfalt av en ukjent gjerningsmann.

- Kvinnen har bare gitt et vagt signalement av mannen, så det eneste vi kan gå ut med er at han er av utenlandsk opprinnelse, sier Per Olav Utgaard, vaktleder ved sentralvakta, Oslo Politidistrikt, til Dagbladet.no.

KVINNE (27) VOLDTATT:  Politiet leter etter spor etter at en voldtekt skal ha funnet sted på kiregården Vår frelsers gravlund i Oslo. Foto: SCANPIX
KVINNE (27) VOLDTATT: Politiet leter etter spor etter at en voldtekt skal ha funnet sted på kiregården Vår frelsers gravlund i Oslo. Foto: SCANPIX Vis mer

Politiet søkte i natt med hunder etter gjerningsmannen. Det ga ikke resultat, og søndag formiddag vil politiet konsentrer seg om bussen kvinnen var passasjer på.

- Vi vil sjekke om noen kan ha fulgt etter henne fra bussen, så vi må blant annet finne ut om det var videovervåking av bussen.

Kriminalteknikere finkjemmer i formiddag åstedet for å lete etter spor.

image: Kvinne (27) voldtatt på kirkegård i Oslo
image: Kvinne (27) voldtatt på kirkegård i Oslo
<B>RESULTATLØST</B>: Politiet lette i natt etter gjerningsmannen med hunder.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media