Kvinne (28) meldte seg for politiet i København

Etterlyst etter brannen i Skjeberg natt til mandag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 28 år gamle kvinnen som har vært etterlyst etter brannen i Skjeberg natt til mandag, har meldt seg for dansk politi.

Dermed er begge de to kvinnene som var savnet etter boligbrannen i Skjeberg pågrepet.

- Også 28-åringen meldte seg for politiet i København. Hun meldte seg for politiet onsdag kveld, sier etterforskningsleder Tore Abrahamsen i Sarpsborg-politiet til NTB. Han fikk meldingen fra sine danske kolleger klokken 20.30.

Politiet har ennå ikke hatt formelle avhør av noen av de to kvinnene. 28-åringens 23 år gamle venninne meldte seg for København-politiet tirsdag kveld. Begge kvinnene er siktet for ildspåsettelse.

- Vi har nå i formiddag etterforskere på plass i Danmark. De transporterer begge kvinnene tilbake til Norge, forhåpentlig i løpet av torsdagen, sier Abrahamsen.

Ifølge Sarpsborg Arbeiderblad var det en uoverensstemmelse mellom huseieren og kvinnene, men dette ønsker ikke Abrahamsen å kommentere.

- Jeg vil avvente til vi har fått de to kvinnenes forklaring. Det er mulig at vi får avhørt dem i dag, sier etterforskningslederen torsdag formiddag.

Den 38 år gamle vennen og huseieren har fortsatt status som vitne i saken. (©NTB)

PÅSATT: Begge de to kvinnene som var savnet etter brannen i Skjeberg natt til mandag er pågrepet. Foto: THOMAS ANDERSEN/SCANPIX
PÅSATT: Begge de to kvinnene som var savnet etter brannen i Skjeberg natt til mandag er pågrepet. Foto: THOMAS ANDERSEN/SCANPIX Vis mer