SKREKKFUNN: Italiensk politi fant en rumensk 29 år gammel kvinne som skal ha blitt holdt fanget i en kjeller i ti år. Der skal hun ha blitt torturert, voldtatt og ha gjennomført to fødsler. Video: Arma dei Carabinieri Vis mer

Kvinne (29) ble holdt fanget og torturert i ti år

Mann skal ha voldtatt henne regelmessig og tvunget henne til å føde to barn uten legehjelp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En italiensk mann i 50-årene skal ha holdt en 29 år gammel kvinne innesperret i kjelleren sin i ti år. Der mener politiet at han voldtok og torturerte henne gjentatte ganger. Det skriver den italienske avisen la Repubblica.

Marerittet skal ha startet allerede i 2007, da den rumenske kvinnen var 19 år gammel og reiste til den sør-italienske byen Lamezia for å jobbe som hushjelp for den italienske mannen og hans kone.

Hun ble, ifølge lokalavisen Digi24, ansatt for å se til den eldre damen som bodde der.

Tvunget til å spise fordervet mat

Overgrepene, som ble begått av den eldre kvinnens mann, skal ha begynt kort tid etter at kvinnen døde. Da hun omkom valgte 52-åringen å sperre jenta inne i en hytte der torturen og misbruket startet.

Hun skal ha blitt holdt fastbundet til en seng og fikk verken lov til å vaske seg eller å møte andre mennesker.

Politiet sier også at hun kan ha vært tvunget til å spise fordervet mat og sin egen avføring for å overleve, skriver den danske avisen TV2.

Fødte i fangenskap

Gjentatte seksuelle overgrep resulterte i at kvinnen ble gravid. Hun fødte to barn i kjelleren, bak lukkede dører, uten legehjelp, vann eller elektrisitet - på pappesker, skriver Romania Insider.

52-åringen hjalp selv til da barna, som nå er tre og ni år gamle, kom til verden. Komplikasjonene hun fikk under fødselen, skal mannen ha sydd igjen med fiskesener. Det bekrefter legene som undersøkte kvinnen etter at hun ble løslatt.

Politiet sier barna ble tvunget til å leve under de samme forholdene som moren, og at de kan ha blitt truet til å delta i de seksuelle overgrepene mot 29-åringen.

Oppdaget ved tilfeldigheter

Politiet oppdaget marerittet kvinnen og barna hadde gått igjennom ved en rutinemessing trafikkontroll. Den italienske mannen hadde nemlig med seg den tre år gamle sønnen da bilen ble stoppet av politiet.

Politibetjenten som stoppet ham reagerte på at barnet var svært sykt og hadde på seg gamle, skitne klær. Derfor krevde vedkommende å få snakke med guttens mor.

Da den italienske mannen tok med seg kontrolløren til hytta fant de de den syke kvinnen. Hun lå fastlenket og forslått i mørket ved siden av sin datter.

Politiet sier sengene de lå på var laget av papp, og at hytta var infisert av mus og insekter. Toalettet var en bøtte fylt med avføring.

- I mine 30 år i tjenesten har jeg aldri sett noe lignende, sier saksadvokat i byen Lamezia Terme, Salvatore Curoci, til LaCnews24.

Kvinnen og barna er nå i sikkerhet hos myndighetene, og den 52 år gamle mannen er varetektsfengslet mens politiet forbereder rettsaken mot ham.

Mannen har foreløpig ikke kommentert anklagene.