Kvinne (29) hardt skadd etter hunde-angrep i Elverum

Forsøkte å hjelpe en hundeeier som fikk anfall i Elverum sentrum.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Hundeeieren var ute på tur med hunden ved Elverum stasjon da han fikk et anfall og gikk i bakken. En 33 år gammel mann som befant seg i nærheten stormet til for å hjelpe mannen, men da angrep hunden ham.

En 29 år gammel kvinne som så det hele kom til for å hjelpe de to da hun også ble angrepet av hunden, som var en blandingshund mellom dobbermann og rottweiler.

Den mannlige skadde personen fikk bittskader i begge armene og ble kjørt legevakta for behandling. Den kvinnelige skadde hadde flere stygge bittskader i begge armene, og ble innlagt på sykehuset for behandling.

- Hundeeieren er mildt sagt i sjokk. Han samtykket til avliving på stedet, opplyser operasjonsleder Kjartan Waage i Hedmark politidistrikt til NTB.

I en pressemelding skriver politidistriktet at andre tilstedeværende etter hvert klarte å få bundet hunden fast på stedet med hundens halsbånd. Da politiet kom til stedet var hunden fastbundet og meget aggressiv, og det ble gjort forsøk på å roe ned hunden uten å lykkes.

Politiet fryktet at hunden kunne slite seg løs, og det ble derfor fattet beslutning om avliving av hunden på stedet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.