Kvinne (30) sextrakassert på jobben hver dag

- Du skal være glad vi mobber deg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Les også: - Ta av deg genseren, så får vi se puppa

SARPSBORG (Dagbladet.no):  En østfoldkvinne har gått til sak mot lokalavdelingen i et stort intarnasjonalt firma, fordi hun mener hun ble usaklig oppsagt og mobbet fra telefonselgerjobben.

Rettssaken startet i Sarpsborg tingrett i går.Hun forklarer i rettssaken at hun en eneste gang fikk en unnskylding for mobbingen.

- Da hadde en av kollegaene holdt på med mobbingen i flere dager i strekk og jeg måtte flykte på toalettet for å gråte ut, sier 30-åringen som har saksøkt sin tidligere arbeidsgiver.

Østfoldskvinnen er tydelig preget av opplevelsene på arbeidsplassen. Fra å komme rakrygget inn i rettssalen, synker hun mer og mer sammen i stolen under sin forklaring.

Solgte for dårlig

Omtrent fra begynnelsen forteller hun at hun fikk hard medfart i de felles morgenmøtene på grunn av utilfredsstillende salgsresultater.

- Vi skulle selge for 5000 kroner om dagen. De som ikke fikk det til, ble snakka til. Det ble mer og mer press, men jeg merket fort at det var mange som slapp unna. Det ble veldig mye fokus på meg, forteller kvinnen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer