Kvinne (30) tiltalt for å ha gjemt voldtektsdømt danser i skap

Danseren er selv tiltalt for å ha voldtatt ni kvinner.

OMFATTENDE TILTALE: Den 36-årige Oslo-mannen er tiltalt for å ha voldtatt ni kvinner. Fra før er den profilerte danseren dømt for å ha voldtatt to. Saken hans kommer opp for retten om to uker. Foto: DAGBLADET
OMFATTENDE TILTALE: Den 36-årige Oslo-mannen er tiltalt for å ha voldtatt ni kvinner. Fra før er den profilerte danseren dømt for å ha voldtatt to. Saken hans kommer opp for retten om to uker. Foto: DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En 30-årig kvinne står i Oslo tingrett tiltalt for å ha gjemt en voldtektsdømt og -tiltalt danser (36) i et skap da politiet troppet opp på døra hennes for å lete etter ham. Selv nekter hun all straffskyld, og brøt sammen i retten under forklaringen sin.

- Hele opplevelsen har vært utrolig ubehagelig, sa den tidligere ustraffede kvinnen, og fortalte at hun har måttet oppsøke psykologhjelp i etterkant av episoden, som fant sted 31. mai i fjor, hjemme i hennes leilighet.

Kvinnen er tiltalt ifølge straffelovens paragraf 132, som har en strafferamme på to års fengsel.

- Voldtok turist Den 36-årige profilerte danseren soner for tida en dom for å ha voldtatt to kvinner. Men om to uker må han igjennom en ny rettssak, denne gang tiltalt for å ha voldtatt ytterligere ni kvinner.

Bare dager før danseren ble funnet i skapet hjemme hos den tiltalte venninna, skal han ifølge påtalemakten ha dopet ned og voldtatt en engelsk kvinne som overnattet på sofaen hjemme hos ham (coachsurfing). Kvinnen flyktet fra leiligheten og anmeldte Oslo-mannen, som straks ble etterlyst av politiet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer