JAKTER: Politiet leter etter en navngitt gjerningsmann etter at en kvinne ble knivstukket i Drammensveien i Oslo. Foto: Henning Lillegård/Dagbladet.
JAKTER: Politiet leter etter en navngitt gjerningsmann etter at en kvinne ble knivstukket i Drammensveien i Oslo. Foto: Henning Lillegård/Dagbladet.Vis mer

Kvinne (31) alvorlig skadd etter knivstikking på Frogner

Politiet jakter på gjerningsmann (40).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 31 år gammel kvinne ble i morgentimene knivstukket på en adresse i ambassadestrøket i Drammmensveien på Frogner i Oslo, opplyser politiet.

Kvinnen er alvorlig skadd.

Politiet fikk først melding om husbråk klokka 05.12, men før patruljene hadde ankommet stedet fikk politiet en ny melding om at en kvinne har blitt knivstukket i ryggen, opplyser operasjonsleder Tor Guldbrandsen ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Gjerningsmannen, en navngitt 40-åring, hadde klart å komme seg fra stedet før politiet ankom, og politiet er nå i gang med en omfattende politijakt på mannen.

- Vi driver nå et omfattende søk i området, sier Guldbrandsen til Dagbladet.

Knivstikkingen skjedde inne i en leilighet og det var andre som meldte i fra om ugjerningen.

Politiet mener kvinnen tidligere har hatt et kjæresteforhold til mannen som er mistenkt for knivstikkingen.

- Vi vet hvem den mistenkte er, men har ikke fått tak i ham, forteller operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt til NTB.

Letingen foregår både med hunder og helikopter, men hadde ved 8-tiden mandag ikke gitt resultater. Da Dagbladet var på åstedet rundt klokken 7-tiden jobbet kriminalteknikere på stedet for å sikre seg flere spor i saken.

Knivstikkingen skjedde inne i en leilighet, og det var en tredjeperson som meldte fra om ugjerningen.