Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne (31) jages for dobbelt barnedrap

Kjente morens samboer, skriver svensk avis.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet har en ny mistenkt i barnedrapssaken i Arboga, skriver svenske aviser i dag.

En 31 år gammel kvinne, som har vært bosatt i Stockholm siden oktober i fjor, er nå etterlyst over hele Sverige. Politiet gjennomfører i ettermiddag husransakelse av kvinnens leilighet i Stockholm, skriver Expressen.

Avisa skriver også at søppelrommet tilknyttet kvinnens leilighet har vært avsperret av siden i går.

Politiet vil foreløpig ikke bekrefte at de etterlyser en 31 år gammel kvinne, men sier de har en ny mistenkt i saken, etter at pappaen (28) til de knivdrepte barna på to og fire år ble sluppet fri.

Kjente morens samboer

Avisa Vestmanlands Läns Tidning skriver at den 31 år gamle kvinnen de tror er etterlyst, skal ha blitt kjent med den 23 år gamle morens nye samboer i vår.

På 31-åringens Facebook-profil finnes det bilder av henne og denne mannen. Det spekuleres derfor i at drapene på de to barna skyldes rivalisering mellom 31-åringen og den 23 år gamle moren.

På 31-åringens Facebook-profil finnes det også opplysninger som tyder på at kvinnen har reist utenlands. I natt fikk hun en hilsen fra en kamerat som lurte på om hun hadde det bra i Tyskland, skriver Expressen.

- Mistenker dere at den etterlyste har forlatt landet?

NY MISTENKT: To barn, to og fire år gamle, ble mandag knivstukket til døde i et hus i Arboga vest for Stockholm. Barnas mor er også alvorlig skadet av knivstikk. Foto: Conny Sillén / SCANPIX
NY MISTENKT: To barn, to og fire år gamle, ble mandag knivstukket til døde i et hus i Arboga vest for Stockholm. Barnas mor er også alvorlig skadet av knivstikk. Foto: Conny Sillén / SCANPIX Vis mer

- Vi vet ikke. Vi jobber bredt og holder alle muligheter åpne, sier Per Strömbäck ved politiet i Västmanland til Aftonbladet.

Ble funnet i en blodpøl

Det var mandag kveld at politiet rykket ut til en enebolig og fant den 23 år gamle moren og hennes to små barn i en blodpøl på gulvet.

Alle tre ble fraktet til sykehus, men barna døde av de omfattende skadene. Moren ligger fremdeles på sykehuset i Uppsala, og politiet venter på å få avhørt henne.

Bare timer etter at de to barna og moren ble funnet, ble den 28 år gamle faren pågrepet. Han ble sluppet fri onsdag, og kvinnen svensk politi nå leter etter skal ha vært etterlyst siden torsdag ettermiddag. 

image: Kvinne (31) jages for dobbelt barnedrap
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media