DELER LANDET: Ikke alle liker Trump, og en kvinne i USA ville bruke peanøttsmør for å vise det. Foto:  Win McNamee/Getty Images/AFP
DELER LANDET: Ikke alle liker Trump, og en kvinne i USA ville bruke peanøttsmør for å vise det. Foto:  Win McNamee/Getty Images/AFPVis mer

Politisk protest gikk feil

Kvinne (32) protesterte mot Trump: Skrev banneord med peanøttsmør

Trodde hun fant Trump-møte. Tok feil. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politikk er ikke bare peanuts, og det ble ei skikkelig smørje da en kvinne i Wisconsin skulle protestere mot Trump.

32-åringen mente hun hadde snublet over et Donald Trump-arrangement i hjemstaten sin, og bestemte seg for å vise sin misnøye mot sin republikanske presidentkandidaten: For å sende en beskjed til Trump-tilhengerne skrev hun banneord og kjønnsorgan i peanøttsmør på minst 30 biler parkert utenfor møtet.

Problemet var bare - foruten at peanøttstuntet er et lovbrudd - at det ikke var noe Trump-arrangement i nærheten.

Ifølge WSAW News gikk kvinnen først inn på det ikke-identifiserte møtet og skrek at hun hatet Trump. Kvinnen ble bedt om å forlate møtet, og skal ha gjort det uten store protester - men det var altså før hun hentet fram peanøttsmøret.

Kvinnen skal også ha virket tydelig beruset, og ble arrestert for uanstendig oppførsel kort tid etterpå.

32-åringen skal ha hatt like over 0.2 i promille da politiet etterhvert ankom åstedet for peanøttkriminaliteten - dobbelt så mye som den lovlige grensen i Wisconsin. Kvinnen er nå løslatt etter kausjon, ifølge nyhetsbyrået AP.