UTSKREVET FRA SYKEHUS:  Politi og publikum kom raskt til for å hjelpe kvinnen som ble overfalt og tildelt sju knivstikk i Markveien i Oslo natt til søndag. Onsdag skal politiet avgjøre om en mistenkt og pågrepet 19-åring skal framstilles for varetektsfengsling. FOTO: SVEIN GUSTAV WILHELMSEN.
UTSKREVET FRA SYKEHUS: Politi og publikum kom raskt til for å hjelpe kvinnen som ble overfalt og tildelt sju knivstikk i Markveien i Oslo natt til søndag. Onsdag skal politiet avgjøre om en mistenkt og pågrepet 19-åring skal framstilles for varetektsfengsling. FOTO: SVEIN GUSTAV WILHELMSEN.Vis mer

Kvinne (35) kommer uskadd fra sju knivstikk

Pågrepet 19-åring nekter enhver kjennskap til knivstikking på Grünerløkka.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
(Dagbladet): Den 35 år gamle kvinnen som ble knivstukket sju ganger på Grünerløkka i Oslo natt til søndag, er skrevet ut fra sykehuset.
- Hun har vært til legesjekk i dag, og det ser ut til at hun kommer fysisk uskadd fra hendelsen, sier politiadvokat Kristine Rusdal ved voldsavsnittet i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Politiet skal onsdag vurdere om 19-åringen som er pågrepet for knivstikkingen, skal framstilles for varetektsfengslingen.
Mannen, som er kjent av politiet for noen mindre saker, ble pågrepet på bopel, blant annet på bakgrunn av opptak fra et overvåkningskamera nær Paulus kirke i Markveien, der kvinnen ble angrepet mens hun gikk alene på fortauet ved 04-tiden.

- Ikke noe med saken å gjøre- 19-åringen har så langt forklart i avhør at han ikke var på åstedet og at han ikke har noe med saken å gjøre, sier politiadvokat Rusdal.

Det er på det rene at kvinnen og 19-åringen ikke er kjente
.
Kvinnen oppdaget ikke at hun ble angrepet før hun fikk ble truffet av en kniv i korsryggen.

Advokat Geir Kristiansen i Advokatfirmaet Wangberg er oppnevnt som forsvarer for 19-åringen.
- Min klient sier han ikke har kjennskap til dette, og erkjenner dermed ikke straffskyld. Utover det kan jeg ikke uttale meg om saken nå, sier advokaten