Kvinne (37) alvorlig skadd etter husbrann i Oslo

16 personer måtte evakueres.

KVINNE SKADD:  En kvinne er alvorlig skadd etter at det brøt ut brann i et trehus i Hasleveien i Oslo i natt. 
Foto: Erlend Aas / Scanpix
KVINNE SKADD: En kvinne er alvorlig skadd etter at det brøt ut brann i et trehus i Hasleveien i Oslo i natt. Foto: Erlend Aas / ScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk melding om brannen på Hasle i Oslo via brannvesenet klokken 23.18. Det brant kraftig i tredje etasje og loftet i bygningen da slukningsarbeidet startet.

- To voksne og to barn er sendt til Ullevål sykehus. En av disse har andregradsforbrenning i ansiktet, de andre har innåndet røyk. 16 personer er evakuert, og ingen er meldt savnet, sier operasjonsleder Ola Krokan i Oslo politidistrikt til NTB.

Ullevål sykehus meldte ved 00.45-tiden at den brannskadde er en kvinne på 37 år. Hennes tilstand ble betegnet som alvorlig.

Brannen ble meldt slukket like før klokken 2, men det ble drevet etterslukking gjennom natta. Bygget brant ikke ned, men ble totalskadd og ubeboelig.

De ni personene som er registrert bosatt i bygget, er gjort rede for. Brannvesenet har foreløpig ingen teorier om brannårsak eller arnested. Kommunen var på stedet og ivaretok dem som trengte midlertidig bopel.

(NTB)

16 EVAKUERT:  16 personer er evakuert. 
sendt til sykehus.
Foto: Erlend Aas / Scanpix
16 EVAKUERT: 16 personer er evakuert. sendt til sykehus. Foto: Erlend Aas / Scanpix Vis mer