DRAPSSTEDET: I dette huset i Aurskog skal den 49 år gamle mannen ha blitt drept. Nå er mannens ekskone og hennes samboer varetektsfengslet.  Foto: John T. Pedersen/Dagbladet
DRAPSSTEDET: I dette huset i Aurskog skal den 49 år gamle mannen ha blitt drept. Nå er mannens ekskone og hennes samboer varetektsfengslet. Foto: John T. Pedersen/DagbladetVis mer

Kvinne (37) fengslet for drap på eksmann

Varetektsfengslet for to uker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Ekskona til den drepte 49-åringen i Aurskog er varetektsfengslet for to uker, men kvinnen anket kjennelsen på stedet.

Kvinnens 37 år gamle samboer aksepterte før helgen fire ukers varetekt. Han er siktet for forsettlig drap på 49-åringen forrige helg. Politiet har også siktet kvinnen for drapet og framstilte henne for fengsling i Nedre Romerike tingrett mandag.

Retten kom til at det var riktig å fengsle henne i to uker med brev- og besøkskontroll.

- Siktede anket kjennelsen til lagmannsretten, står det i kjennelsen fra tingretten.

Politiet mener det er fare for at bevis kan gå tapt dersom kvinnen ikke fengsles. Kvinnen forsvarer, advokat Simon Stende, sier at klienten bestrider at det foreligger bevisforspillelsesfare.

- Jeg ser ikke at det er konkretisert noe grunnlag for at det foreligger fare for bevisforspillelse, sier Stende til Romerikes Blad.

Kvinnens eksmann (49) ble torsdag i forrige uke funnet drept og dumpet ved et tjern ved Skillingsfors like over grensen til Sverige.


(NTB)