Kvinne (37) funnet kritisk skadd utenfor blokk - sønnen (4) funnet skadd inne i leiligheten

Hva som er skjedd, er foreløpig uklart.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet har iverksatt etterforskning etter at en 37-årig kvinne i dag tidlig ble funnet liggende utenfor ei boligblokk i Strømmen i Akershus. Inne i kvinnens leilighet ble hennes 4-årige sønn funnet, også han skadd, skriver Romerikes Blad.

- Begge er fraktet til Ullevål universitetssykehus, opplyser Åsmund Yli, jourhavende jurist ved Romerike politidistrikt, til Dagbladet.

Foreløpig er det uklart hva som faktisk er skjedd. Politiet er tilbakeholdne med opplysninger, og jobber nå med å sikre bevis i og utenfor leiligheten. Kvinnen er kritisk skadd, og politiet tror i utgangspunktet hun har falt fra leiligheten. Gutten har kuttskader.

- Vi holder alle muligheter åpne, og må få hentet inn mer informasjon før vi uttaler oss noe mer. Blant annet må vi snakke med personen som varslet oss, og få resultater fra de kriminaltekniske undersøkelsene på stedet, sier Yli.

Blant informasjonen politiet ønsker å bringe på det rene, er hvorvidt flere personer enn kvinnen og sønnen er involvert.

Det var en tilfeldig forbipasserende som fant kvinnen utenfor blokka i 05.30-tida.

Dagbladet følger saken.