ÅSTEDET: Det var i denne boligblokka at den nå siktede kvinnens sønn ble funnet med kuttskader. Selv ble hun funnet kritisk skadd på fortauet. Foto: CORNELIUS POPPE / NTB SCANPIX
ÅSTEDET: Det var i denne boligblokka at den nå siktede kvinnens sønn ble funnet med kuttskader. Selv ble hun funnet kritisk skadd på fortauet. Foto: CORNELIUS POPPE / NTB SCANPIXVis mer

Kvinne (37) siktet for drapsforsøk på sønn (4)

Kvinnen ble funnet kritisk skadd på fortau i Strømmen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 37 år gammel kvinne som ble funnet kritisk skadd på Strømmen onsdag, er siktet for drapsforsøk på sin fire år gamle sønn.

Politiadvokat Åsmund Yli har siktet moren, men ønsker ikke å gå inn på bakgrunnen for den alvorlige siktelsen, skriver Romerikes Blad.

- Vi har tatt ut en siktelse. Av hensyn til etterforskningen, ønsker jeg ikke å uttale meg nærmere om bakgrunnen for siktelsen, sier politiførstebetjent Jan Runar Olberg i Romerike politidistrikt til VG.

Det var naboer som varslet politiet om saken etter at de ble vekket av barnegråt. Inne i leiligheten befant det seg to gutter, og én av dem - en fireåring - var påført kuttskader. Han ble operert onsdag og er nå utenfor livsfare.

Moren er fortsatt innlagt på sykehus med alvorlige skader. Politiet har foreløpig ikke fått klarhet i hva som har skjedd i leiligheten på Strømmen.

- Vi mangler avhør av vesentlige personer i saken. Det kommer smått om senn, sier Olberg.

Kvinnens andre sønn er tatt hånd om av omsorgspersonale.

(NTB)