Kvinne (40) skal ha blitt utsatt for vold i minst to døgn

Mann (51) pågrepet i Moss i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En mann ble i kveld pågrepet i en leilighet i Moss etter at han skal ha utøvd vold ved flere tilfeller mot en dame, opplyser Østfold politidistrikt på Twitter.

- Hun har blitt banket opp flere ganger over litt uvisst tidsrom, men i hvert fall de to siste døgnene, opplyser operasjonsleder Tom Sandberg til NRK.no.

Overfor Dagbladet forklarer Sandberg at de fikk en melding fra en bekjent av fornærmede om at kvinnen skal ha blitt utsatt for vold. Politiet kom i kontakt med kvinnen og i 18-tida ble hun funnet på en adresse i byen.

- Hun har på et tidspunkt kommet seg vekk fra stedet volden skal ha skjedd. Hun ble fraktet til legevakt for undersøkelser. Basert på hennes opplysninger i et kort avhør ledet oss til en annen leilighet der vi pågrep mannen som nå er siktet. Han ble pågrepet på stedet vi mener volden har skjedd, sier Sandberg.

Kvinnen har en rekke blåmerker. Den fornærmede kvinnen og siktede skal være bekjente, ifølge politiet.

- Det er for tidlig å si om hun har blitt holdt tilbake mot sin vilje eller hva som er årsaken til volden. De siktede vil avhøres i morgen, opplyser operasjonslederen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer