- Kvinne (40) skjøt ung gutt med hagle

Pågrepet etter væpnet aksjon på Nordmøre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Interaktivt kart: GOOGLE MAPS

(Dagbladet.no): En ung gutt skal være skadeskutt av en 40-årig kvinne på Averøy i Møre og Romsdal. Politiet har imidlertid ikke funnet gutten, men den angivelige skytteren ble i 22-tida pågrepet etter en væpnet aksjon.

- Kunder på bensinstasjonen på Kårvåg meldte fra til oss klokka 17.53. Tre unge gutter kom inn døra, en av dem blødde fra hodet og ville vaske seg. De fortalte at de var blitt beskutt med hagle av en navngitt person, forteller operasjonsleder Sigvart Sivertsen ved Nordmøre og Romsdal politidistrikt til Dagbladet.no.

Guttene, hvis identitet foreløpig er ukjent, var imidlertid ikke å finne.

- Da vi kom til bensinstasjonen, var de forsvunnet, sier Sivertsen.

I 22-tida ble kvinnen pågrepet av væpnede politifolk hjemme hos seg selv, ikke langt fra bensinstasjonen. Også en mann som var sammen med kvinnen i leiligheten er pågrepet av politiet og tatt med til arresten.

- Pågripelsen skjedde uten dramatikk, sier operasjonslederen.

Den pågrepne 40-åringen er kjent av politiet fra før, men på grunn av forhold som ikke har noe med våpen å gjøre. Hun sitter nå i avhør, mens politiet fortsatt leter etter de tre guttene, som ved 1.30 tiden i natt fortsatt var som sunket i jorda.

- Vi synes dette er veldig merkelig, og håper avhøret av kvinnen vil bringe klarhet i hva som faktisk har skjedd, sier operasjonsleder Sivertsen til Dagbladet.no.