Kvinne (41) alvorlig skadd i knivstikking

Mann (36) pågrepet i Oslo. Kvinne var øyenvitne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En 36 år gammel mann ble pågrepet av politiet i en leilighet på Vålerenga i Oslo etter at han skal ha stukket en 41 år gammel kvinne med en brødkniv i 18.30-tida i kveld.

- Kvinnen ble stukket i overkroppen, og ifølge de første meldingene fra Ullevål universitetssykehus er hun alvorlig skadd, sier operasjonsleder Frode Romsloe ved Oslo politidistrikt.

Senere på kvelden ble det klart at kvinnen var stukket i hodet med en brødkniv. Klokken 00.30 kan imidlertid kriminalvakta opplyse at skadene ikke er livstruende.

Den antatte gjerningsmannen ble pågrepet ved åstedet, der minst én annen person var til stede. Forholdet mellom de involverte er ikke kjent.

– Knivstikkingen skjedde ved 18.30-tiden, og bare åtte minutter senere pågrep vi den antatte gjerningsmannen, sier operasjonsleder Even Jørstad i Oslo politidistrikt til NTB.

Etterforskere fra kriminalvakta rykket i kveld ut til boligen etter at flere politipatruljer hadde fått kontroll over situasjonen.

- Vi er i kontakt med en kvinne som såvidt jeg forstår har sett selve hendelsen. Før vi har avhørt vitnet kan jeg ikke gå ut med flere detaljer, sier krimvaktleder Roger Gjertø ved Oslo politidistrikt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer