Kvinne (41) alvorlig skadd i knivstikking

Mann (36) pågrepet i Oslo. Kvinne var øyenvitne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En 36 år gammel mann ble pågrepet av politiet i en leilighet på Vålerenga i Oslo etter at han skal ha stukket en 41 år gammel kvinne med en brødkniv i 18.30-tida i kveld.

- Kvinnen ble stukket i overkroppen, og ifølge de første meldingene fra Ullevål universitetssykehus er hun alvorlig skadd, sier operasjonsleder Frode Romsloe ved Oslo politidistrikt.

Senere på kvelden ble det klart at kvinnen var stukket i hodet med en brødkniv. Klokken 00.30 kan imidlertid kriminalvakta opplyse at skadene ikke er livstruende.

Den antatte gjerningsmannen ble pågrepet ved åstedet, der minst én annen person var til stede. Forholdet mellom de involverte er ikke kjent.

– Knivstikkingen skjedde ved 18.30-tiden, og bare åtte minutter senere pågrep vi den antatte gjerningsmannen, sier operasjonsleder Even Jørstad i Oslo politidistrikt til NTB.

Etterforskere fra kriminalvakta rykket i kveld ut til boligen etter at flere politipatruljer hadde fått kontroll over situasjonen.

- Vi er i kontakt med en kvinne som såvidt jeg forstår har sett selve hendelsen. Før vi har avhørt vitnet kan jeg ikke gå ut med flere detaljer, sier krimvaktleder Roger Gjertø ved Oslo politidistrikt.

Politiet  kjenner foreløpig ikke til hva som var foranledningen til den svært alvorlige knivstikkingen.

KNIVDRAMA I OSLO-LEILIGHET: Flere politipatruljer rykket i kveld ut til denne oppgangen på Vålerenga etter meldingen om en alvorlig knivstikking. En 41 år gammel ble knivstukket i hodet, i sin egen leilighet. Foto: MORTEN HOLM / SCANPIX
KNIVDRAMA I OSLO-LEILIGHET: Flere politipatruljer rykket i kveld ut til denne oppgangen på Vålerenga etter meldingen om en alvorlig knivstikking. En 41 år gammel ble knivstukket i hodet, i sin egen leilighet. Foto: MORTEN HOLM / SCANPIX Vis mer