Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne (42) funnet død i Moss

Kripos-undersøkelser har vært resultatløse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En kvinne i 40-årene ble i ettermiddag funnet død i en leilighet i Moss sentrum. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig og har nå fått bistand fra Kripos.

- Kripos er på stedet og vi vil i løpet av kvelden bruke betydelige ressurser på å få svar på hva som ligger bak dødsfallet, sier politiførstebetjent i Moss Per Gunnar Larsen til Dagbladet.no.

Larsen sier politiet vil foreta en stor rundspørring for å skaffe så mye informasjon som mulig til veie. Ifølge en av naboene som Moss Avis har snakket med er det mye som tyder på at dødsfallet skjedde i natt.

Denne rundspørringen skal etter planen oppsummeres i løpet av kvelden, ifølge Larsen.

I kveld ble det klart at undersøkelsen ikke har gitt noe svar på hvorfor kvinnen døde.

- Obduksjonen i morgen kan gi svar, sier Larsen til Dagbladet.no.

Foreløpig har politiet lite å gå på i saken.

- De tekniske undersøkelsene har ikke gitt noe resultat.

DØR-TIL-DØR: Kripos har sendt flere taktiske og tekniske etterforskere til Storgata, hvor en kvinne ble funnet død onsdag ettermiddag. Politiet gjennomfører i kveld en rundspørring for å finne ut om noen har observert noe uvanlig. Foto: John T .Pedersen/Dagbladet
DØR-TIL-DØR: Kripos har sendt flere taktiske og tekniske etterforskere til Storgata, hvor en kvinne ble funnet død onsdag ettermiddag. Politiet gjennomfører i kveld en rundspørring for å finne ut om noen har observert noe uvanlig. Foto: John T .Pedersen/Dagbladet Vis mer

Fikk AMK-melding

Da kvinnen ble funnet død i ettermiddag var politiet sparsommelig med opplysninger.

- Det jeg kan si foreløpig er at en kvinne født i 1964 er funnet død i leiligheten sin i Storgata. Vi er på stedet og gjør tekniske undersøkelser, sa operasjonsleder Gunnar Nyseth ved Østfold politidistrikt til Dagbladet.no.

Politiet ble varslet via Akuttmedisinsk kommunikasjonssentral (AMK) klokken 13.37, og kvinnen ble funnet død i en leilighet i et blokkompleks. Bygningen er 7-8 år gammel og det skal være mange utleieleiligheter i bygget. 

Ingen av de Moss Avis har vært i kontakt med har hørt eller sett noe mistenkelig i løpet av dagen.

Obduksjon

Etterforskerne håper nå at en eventuell obduksjon vil gi svar på dødsfallet.

- Kvinnen skal mest sannsynlig obduseres, sier operasjonsleder Kai Wammer i Østfold politidistrikt til Dagbladet.no.

image: Kvinne (42) funnet død i Moss
Hele Norges coronakart