Kvinne (42) kjørt ned etter julefest

Påkjørt av mann (43) som var på samme festen. Ligger i respirator på sykehus i Fredrikstad.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||

(Dagbladet): En kvinne i begynnelsen av 40-årene ligger i respirator etter at hun ble påkjørt på riksvei 119 i Rygge kommune i Østfold sent på julaften. Mannen som kjørte på kvinnen stakk av, skriver NTB.

Politiet fikk melding om påkjørselen klokken 23.43 julaften.

- Kvinnen er lagt inn på sykehuset i Fredrikstad med alvorlige indre skader. Hun ligger i respirator, opplyser operasjonsleder Per Tommy Antonsen i Østfold politidistrikt til NTB.

- Kvinnen er født i 1967. Sjåføren er født i 1966. De to hadde vært på samme julefest og kjenner hverandre, sier operasjonsleder Paul Horne til Dagbladet.

Bilføreren stakk av etter påkjørselen, men politiet vet hvem mannen er.

- Etterforskning er iverksatt. I formiddag vil vi foreta åstedsundersøkelser, og vi har tatt beslag i en bil som vi vil utføre tekniske undersøkelser av. Vi er i gang med å innhente informasjon fra vitner, sier Horne.

Den påkjørte kvinnen var ikke ved bevissthet da hun ble sendt til sykehus ved midnattstider julaften.

- Vi ønsker å komme i kontakt med sjåføren, sier operasjonslederen.

- Kvinnen er alvorlig skadd, men tilstanden er stabil. Hun har skader i brystregionen, og må derfor ligge i respirator. I løpet av dagen, vil hun bli overført til Ullevål universitetssykehus i Oslo, sier kommunikasjonsdirektør Anne Grethe Erlandsen ved Sykehuset Østfold til Dagbladet.


Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer