Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne (42) omkom - fortsatt kritisk for datteren (15).

I Egersund i går.

HAVNET I ELVA: Årsaken til hvorfor bilen med de to personene havnet i elva er foreløpig ukjent. Redningsmannskaper fikk hevet bilen etter nesten en time. Foto: Karsten Valand
HAVNET I ELVA: Årsaken til hvorfor bilen med de to personene havnet i elva er foreløpig ukjent. Redningsmannskaper fikk hevet bilen etter nesten en time. Foto: Karsten Valand Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Den 42 år gamle kvinnen som havnet i elva Lundeåne med bil i Egersund sentrum i går ettermiddag, er omkommet. Det melder Haukeland universitetssykehus i 08-tida i dag.

Det var kvinnen og hennes 15 år gamle datter som kjørte utfor en parkeringsplass og havnet i elva, skriver aftenbladet.se.

De pårørende er varslet.

Tilstanden til den 15 år gamle jenta som befant seg i bilen sammen med kvinnen er kritisk og ustabil. Hun får intensivbehandling ved Haukeland  universitetssykehus.

- Uforståelig
- Årsaken til ulykken er uforståelig, sier politiførstebetjent Arne Arild Wetteland ved Egersund politikammer til Dalane Tidende.
Stasjonsvognen med den 42 år gamle kvinnen og datteren hadde ifølge flere vitner høy fart på parkeringsplassen til Coop Mega da den kolliderte med en parkert personbil.
Bilen med kvinnen og datteren fortsatt gjennom en hekk og ut i elva.

Flyttet seg flere meter
Ifølge Dalane Tidende ble den parkerte personbilen flyttet flere meter i kollisjonen.

Politiet fikk melding klokka 17.13 om utforkjøringen. Klokka 17.57 var bilen løftet opp fra vannet. Søket fortsatte etter at bilen var hevet, men det ble konstatert at det ikke hadde vært flere enn de to i bilen.

Kommunens kriseteam tok i mot vitner og pårørende på rådhuset i går kveld.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media