Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne (44) funnet drept

Sønnen (17) på sykehus med knivskader

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Person som er funnet død på Haugenstua i Oslo i ettermiddag litt før klokka halv fem, er en 44 år gammel kvinne. Kvinnen bodde i leiligheten sammen med sin 17 år gamle sønn.

Sønnen var i leiligheten da politiet kom til stedet. Han var ved bevissthet, men har alvorlige knivskader og er kjørt til Ullevål sykehus. Tilstanden er ukjent, men skadene er ikke livstruende. 

17-åringen har politivakt på sykehuset. Politiet er ikke sikre på guttens rolle i saken. 

- Vi kan ikke utelukke at han har noe med dødsfallet å gjøre, sier Finn Abrahamsen til Dagbladet.no. 

Kvinnen er trolig drept med kniv.

Ba om politihjelp

I helga ble politiet utkalt til leiligheten på Haugenstua. Det var den nå døde 44-åringen som ba om politiets hjelp i forbindelse med sønnen. Gutten skal være psykisk ustabil. 

Da politiet kom til stedet, hadde gutten stukket av. Etter det har det vært stille fra leiligheten, etter det Abrahamsen kjenner til. Leiligheten ligger i en fire etasjers boligblokk.

Den døde kvinnen ble funnet da moren hennes dro til leiligheten for å se til datteren. Bestemoren fant også det hardt skadde barnebarnet og varslet politiet. 17-åringen var da i dårlig forfatning og hadde vanskelig for å gjøre rede for å gjøre rede for seg.

Det er uklart hvor lenge kvinnen har ligget død i leiligheten. 

- Det kan ha skjedd tidlig i dag, sier Abrahamsen. Politiet gjennomrører nå en rundspørring av naboer og andre for å høre om noen har sett eller hørt noe spesielt fra leiligheten og finne ut når kvinnen og sønnen sist ble observert.

image: Kvinne (44) funnet drept
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media