Kvinne (45) savnet i Egersund

Politiet utelukker ikke at det kan ha tilstøtt henne noe kriminelt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 45 år gammel kvinne er savnet i Egersund i Rogaland. Politiet utelukker ikke at det kan ha tilstøtt henne noe kriminelt.

Kvinnen ble formelt meldt savnet fredag ettermiddag i forrige uke, men hun ble sist sett tirsdag kveld. 15 etterforskere fra Egersund politistasjon og felles etterforskningsenhet i Rogaland politidistrikt jobber nå med saken.

- Vi går bredt ut, og holder alle muligheter åpne. Vi har ingen spor etter kvinnen, som sist ble sett i Egersund sentrum tirsdag 20. februar i 21.30-tiden, sier Henry Tendenes til NTB. Han er politistasjonssjef i Eigersund politistasjon.

Borte tidligere

Tendenes opplyser at kvinnen også tidligere har vært borte fra vennekretsen i perioder, og at de ikke kan utelukke at dette har skjedd igjen.

-45-åringen gikk sammen med tre venninner til et utested i Egersund sentrum tirsdag kveld. Underveis sa hun at hun ville gå innom en annen venninne. De tre andre kom fram til utestedet, og så aldri noe til 45-åringen. Senere har det vist seg at hun heller ikke var innom den aktuelle venninnen, sier Tendenes.

Etterlyses

Mandag gjennomførte politiet formelle avhør av de personene som sist var sammen med kvinnen. Senere sendte de ut en etterlysning etter 45-åringen.

Kvinnen er 167 cm høy og har tynn kroppsbygning og brunt halvlangt og glatt hår. Da hun sist ble sett, hadde hun på seg brun jakke, brune støvletter, blå dongeri og hun bar på en brun veske.

Politiet har brukt helgen til forskjellige søk i sentrum av Egersund, både gatelangs og på aktuelle adresser i byen. Dette har så langt ikke gitt resultater. (©NTB)