KJENT KROKODILLEOMRÅDE: Munningen av Daintree river i Queensland, Australia. Den 46 år gamle kvinnen og hennes venninne gikk tur langs stranda da de bestemte seg for å ta en nattlig dukkert. Det ble fatalt.
KJENT KROKODILLEOMRÅDE: Munningen av Daintree river i Queensland, Australia. Den 46 år gamle kvinnen og hennes venninne gikk tur langs stranda da de bestemte seg for å ta en nattlig dukkert. Det ble fatalt.Vis mer

Kvinne (46) spist av krokodille

La ut på nattlig svøm i krokodilleområde i Australia.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 46 år gamle kvinnen fra Australia er ikke funnet et drøyt døgn etter at hun ble angrepet under en nattlig svømmetur i Daintree National Park i Nærheten av Cairns i Australia.

Kvinnen og hennes 47 år gamle venninne gikk tur langs stranda søndag kveld, da de bestemte seg for å ta en kort svømmetur. Hun var i vann til livet da hun ble angrepet.

- En krokodille har tatt meg, skal hun har ropt, ifølge Nine News.

Venninna forsøkte å ta tak i henne og dra henne ut av vannet, men krokodillen var for sterk. Hun løp for å hente hjelp og nødetatene ble varslet, men ingen har funnet spor av den 46 år gamle kvinnen siden, skriver BBC.

Varselskilt overalt Parlamentsmedlem Warren Entsch, som bor i området, mener ulykken er et resultat av «dumhet», og at den burde vært unngått.

- Det er en tragedie, men den kunne vært unngått. Det er varselskilt overalt der oppe, sier han til Sydney Morning Herald.

- Du kan ikke lage lover mot mennesklig dårskap, sier han.

Stranda der kvinnen ble angrepet, Thornton Beach, ligger ved et elveleie der båter driver krokodilleturisme.

- Man kan bare komme dit med ferge, og det er skilt der folk bes om å passe seg for de fordømte krokodillene. Hvis du drar på svømmetur klokka ti på kvelden, kommer du til å bli spist, sier Entsch.

Venninne i sjokk Den 47 år gamle kvinnen, som forsøkte å redde venninnen fra kjevene til krokodillen, skal være i sjokk og svært traumatisert etter opplevelsen.

Det har vært flere andre dødelige krokodilleangrep i nærheten av Daintree-elva, det siste i 2009, da fem år gamle Jeremy Doble døde etter å ha blitt angrepet av en 4,3 meter lang krokodille i nærheten av huset der han bodde.

MANGE ADVARSLER: Disse skiltene langs elva advarer folk mot å svømme. - Man kan ikke lage lover mot mennesklig dårskap, sier parlamentsmedlem Warren Entsch.
MANGE ADVARSLER: Disse skiltene langs elva advarer folk mot å svømme. - Man kan ikke lage lover mot mennesklig dårskap, sier parlamentsmedlem Warren Entsch. Vis mer