Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne (48) falt fire etasjer ned heissjakt

Fraktet til akuttmottaket i Bergen, alvorlig skadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 48 år gammel kvinne falt fra sjette til andre etasje i en heissjakt i Bergen i ettermiddag.

- Vi fikk melding om ulykken klokka 15.12. En utenlandsk kvinne på 48 år skal på et eller annet vis ha falt fire etasjer. Hva som har skjedd, vet vi ikke, sier operasjonsleder Frode Kolltveit i Hordaland politidistrikt til Dagbladet.

Ulykken skjedde i Lars Hilles gate 30, som skal bygges om til Media City Bergen.

Alvorlig skadd Operasjonsleder Kolltveit opplyser at kvinnen og flere andre blant annet drev med bygningsarbeid i heissjakten da ulykken skjedde.

Politiet har vært på åstedsbefaring, og Arbeidstilsynet er varslet.

Kvinnen var bevisst etter fallet, og ble fraktet til akuttavdelingen ved Haukeland universitetssykehus. Ifølge AMK, er hun alvorlig skadd.

- De siste opplysningene jeg har, er at politiet har vært i kontakt med akuttmottaket, og fornærmede er til røntgen. AMK melder at hun er alvorlig skadd, men vi kan ennå ikke si noe mer om hva dette innebærer, sier Kolltveit.

Arbeidet på stedet er nå stengt.

- Håper det går bra Det er eiendomsselskapet Entra som er ansvarlige for byggingen av Media City Bergen.

- Det er for tidlig å si noe om omstendighetene rundt denne ulykken. Nå tenker vi først og fremst på vedkommende, og håper det går bra med henne, sier kommunikasjonsdirektør Hege Njå Bjørkmann i Entra til Dagbladet.

Hun opplyser at kvinnen var ansatt hos en underentreprenør i forbindelse med en påbegynt riving av bygget.

- Nå vil vi først og fremst ha god dialog med politiet og Arbeidstilsynet, før vi eventuelt avklarer hva som bør følges opp. Vi arbeider veldig mye med sikring på denne typen prosjekter, og følger opp våre leverandører tett, men det er som sagt for tidlig å si noe om omstendighetene, sier Bjørkmann.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media