Kvinne (51) avhøres nå

Siktet i låvedrapssaken i Søndre Land.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no):  Den 33 år gamle mannen ble sammen med den medsiktede 30-åringen varetektsfengsel for fire uker i såkalt kontorforretning i dag.

De er siktet for forsettlig drap på en mann i 30-åra som ble funnet død i en låve på en gård i Søndre Land i Oppland. De samtykker i varetektsfengslingen, men erkjenner ikke straffskyld for drapet. KvinnenSISTE: Akkurat nå sitter den tredje siktede, en 51 år kvinne, i avhør sammen med sin forsvarer i politiavhør på Gjøvik. I morgen blir det att stilling til om hun skal varetektesfengsles.30-åringens forsvarer, Gunhild Bergan, opplyser til Dagbladet.no at han skal i avhør senere i kveld.

Ønsker å samarbeide

Det første avhøret av 33-åringen ble ferdig i natt. Han vil ikke avhøres igjen i dag, men det kan bli aktuelt til uka, ifølge forsvareren.

- Han mener han ikke har noe med drapet å gjøre. Min klient forklarer seg så godt han kan. Han ønsker å samarbeide med politiet, slik at de kan oppklare saken, sier 33-åringens forsvarer, Johnny Veum til Dagbladet.no.

Han ønsker ifølge sin forsvarer å avgi forklaring for å kunne gi politiet muligheten til å sjekke opplysningene hans i forhold til de andre siktede.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer