Kvinne (53) siktet for å ha gitt ettåring blekemiddel

- Det skummet fra munnens hans før han kastet opp.

LONDON: En 53 år gammel kvinne er arrestert, mistenkt for å ha gitt en 1 år gammel gutt en flaske med blekemiddel på en McDonalds-restaurant i Deptford, Sør-London. Bildet er fra en annen McDonalds-restaurant i London. Foto: Scanpix
LONDON: En 53 år gammel kvinne er arrestert, mistenkt for å ha gitt en 1 år gammel gutt en flaske med blekemiddel på en McDonalds-restaurant i Deptford, Sør-London. Bildet er fra en annen McDonalds-restaurant i London. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En 53 år gammel kvinne fra Deptford i England er arrestert, mistenkt for å ha gitt en ettåring en flaske med blekningsmiddel på en McDonalds-restaurant i Sør-London.

Gutten skal umiddelbart ha kastet opp etter å ha drukket fra flasken, som skal ha blitt plassert i barnevogna hans da moren var ute for å kjøpe is til de to torsdag.

- Den verste dagen i mitt liv - Jeg var forferdet, jeg kunne ikke tro at noen forsøkte å forgifte babyen min. Det var så skremmende, det var den verste dagen i mitt liv, sier moren, Samantha Cherry (18), til Daily Mail.

Guttens bestemor skal ha passet ham inne på restauranten da moren kjøpte is, og forteller til Daily Mail at hun så det skummet fra munnen hans før han kastet opp.

- Da jeg kom tilbake satt Jonjo (sønnen, red. adm.) på moren min sitt fang, og han var sliten og blek, sier barnets mor, Samantha Cherry (18) til Daily Mail.

- Ingenting, bare vann Hun forteller at bestemoren, som ikke skal ha fått med seg at kvinnen nærmet seg barnevogna, spurte hva hun hadde gitt sønnen, hvorpå moren skal ha svart «ingenting, bare vann», før hun fant flasken med gul væske i.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer