Kvinne (53) siktet for å ha gitt ettåring blekemiddel

- Det skummet fra munnens hans før han kastet opp.

LONDON: En 53 år gammel kvinne er arrestert, mistenkt for å ha gitt en 1 år gammel gutt en flaske med blekemiddel på en McDonalds-restaurant i Deptford, Sør-London. Bildet er fra en annen McDonalds-restaurant i London. Foto: Scanpix
LONDON: En 53 år gammel kvinne er arrestert, mistenkt for å ha gitt en 1 år gammel gutt en flaske med blekemiddel på en McDonalds-restaurant i Deptford, Sør-London. Bildet er fra en annen McDonalds-restaurant i London. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En 53 år gammel kvinne fra Deptford i England er arrestert, mistenkt for å ha gitt en ettåring en flaske med blekningsmiddel på en McDonalds-restaurant i Sør-London.

Gutten skal umiddelbart ha kastet opp etter å ha drukket fra flasken, som skal ha blitt plassert i barnevogna hans da moren var ute for å kjøpe is til de to torsdag.

- Den verste dagen i mitt liv - Jeg var forferdet, jeg kunne ikke tro at noen forsøkte å forgifte babyen min. Det var så skremmende, det var den verste dagen i mitt liv, sier moren, Samantha Cherry (18), til Daily Mail.

Guttens bestemor skal ha passet ham inne på restauranten da moren kjøpte is, og forteller til Daily Mail at hun så det skummet fra munnen hans før han kastet opp.

- Da jeg kom tilbake satt Jonjo (sønnen, red. adm.) på moren min sitt fang, og han var sliten og blek, sier barnets mor, Samantha Cherry (18) til Daily Mail.

- Ingenting, bare vann Hun forteller at bestemoren, som ikke skal ha fått med seg at kvinnen nærmet seg barnevogna, spurte hva hun hadde gitt sønnen, hvorpå moren skal ha svart «ingenting, bare vann», før hun fant flasken med gul væske i.

Gutten overlevde mot all formodning hendelsen, og den siktede kvinnen må nå møte i Bromley Magistrates' Court, ifølge SkyNews.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer