DÅRLIG TILSTAND: Da politiet rykket ut til bilen de hadde fått inn melding om, fant de 22 hunder, hvorav de fleste var valper. De var redde og flere var underernært. Foto: New York Police Department
DÅRLIG TILSTAND: Da politiet rykket ut til bilen de hadde fått inn melding om, fant de 22 hunder, hvorav de fleste var valper. De var redde og flere var underernært. Foto: New York Police DepartmentVis mer

Kvinne (54) søkte hjelp da hunden ikke ville spise. Da hun begynte å mase, ble redningsgruppa mistenksom

Fant 22 hunder i varm bil i New York.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Etter å ha fått melding om en kvinne (54) som angivelig skal ha oppbevart flere hunder i bilen sin, prøvde den frivillige dyrevernsgruppa Adore-a-Bullie Paws and Claws å rekke henne en hånd.

VARM BIL: En dyrevernsgruppe har nå tatt inn de 22 hundene som ble funnet i bilen. Foto: Adore-a-Bullie Paws and Claws
VARM BIL: En dyrevernsgruppe har nå tatt inn de 22 hundene som ble funnet i bilen. Foto: Adore-a-Bullie Paws and Claws Vis mer

Ifølge dyrenettstedet The Dodo, nektet hun å motta hjelpen de tilbød, helt til en av hundene ikke ville spise.

Valpen hadde gått uten mat i tre dager og pådratt seg endetarmsprolaps.

Fant 22 hunder

Da kvinnen begynte å mase om å få den tilbake, skal organisasjonen ha kontaktet myndighetene.

På Facebook-siden sin skriver New York Police Department at de rykket ut etter å ha fått et tips om situasjonen.

«Da betjentene ankom stedet fant de 22 hunder i bilen sammen med 54-åringen. Etter å ha pratet med henne var det klart at hun var emosjonelt ustabil og hun ble kjørt til sykehus for en sjekk», skriver NYPD på nettsidene sine.

Mener de har vært der i lang tid

Etterpå skal flere av betjentene frivillig ha hjulpet dyrevernsorganisasjonen med å ta hånd om dyrene, og sørget for at de kom seg vel avgårde.

Temperaturen i bilen skal ha vært faretruende høy og flere av hundene skal være underernært. De passes fortsatt på av dyrevernsorganisasjonen, som har lagt ut bilder av dem på Facebook-gruppa si i håp om at noen vil ta dem inn.

Politiet skal ha sagt at lukta som kom fra bilen var forferdelig og at ting tydet på at hundene har bodd der over en lengre periode.

De fleste hundene har sannsynligvis ikke kjent til annet enn tilværelsen inne i bilen, skriver The Dodo.