Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne (55) knivstukket i ryggen

Gjerningsmannen (25) pågrepet på åstedet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Like etter midnatt ble en 55 år gammel kvinne på Hovseter i Oslo stukket ned med kniv i sitt eget hjem. Det er foreløpig usikkert hvilket forhold hun hadde til den 25-årige gjerningsmannen.

- Kvinnen er oppegående, men har en stor flenge i ryggen. Hun fraktes nå i ambulanse til Ullevål sykehus, sier operasjonsleder Tor Grøttum ved Oslo politidistrikt.

- Gjerningsmannen var alene igjen i leiligheten til fornærmede da vi pågrep ham. Kvinnen hadde klart å komme seg opp i femte etasje, der en nabo hadde meldt i fra til politiet, opplyser Grøttum til Dagbladet.no. 

Motivet for hendelsen er foreløpig uvisst.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling