Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne (58) funnet død i Nordreisa

Politiet anser dødfallet som mistenkelig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 58 år gammel kvinne ble i morges funnet død utenfor Sonjatun helsesenter i Nordreisa i Troms.

Det var ansatte ved pleiehjemmet som fant den livløse kvinnen i dag tidlig like før klokka 08.00. Politiet har kartlagt hennes bevegelser, men kjenner ikke dødsårsaken og vet på nåværende tidspunkt ikke hva som har skjedd med henne.

58-åringen skal ifølge politiet være hjemmehørende i Nordreisa.

- Det er ikke aktuelt å be om bistand fra Kripos på nåværende tidspunkt, sier politioverbetjent Joachim Bakke ved Nordreisa og Kvænangen lensmannskontor til Dagbladet.

- Det er gjort tekniske og taktiske undersøkelser. Kriminalteknikere fra Tromsø har bistått ved de tekniske undersøkelsene. Flere vitner er avhørt, men man kan ikke utelukke at det vil gjennomføres flere avhør, skriver politiet i en pressemelding.

Ifølge avisa Nordlys, skal krimteknikere ha kommet til stedet rundt klokka 16.00.

Mistenkelig dødsfall Politiet vil ikke uttale seg om dødsårsak, og på bakgrunn av dette regnes dødsfallet som mistenkelig.

- Obduksjon vil bli gjennomført søndag eller mandag, står det i pressemeldinga fra Troms politidistrikt.

Politiet bekreftet dødsfallet på Twitter klokka 14.30:

«kl. 0800 fikk politiet melding om en 58 år gammel kvinne var funnet død. Krim. tekn er på veg for å få avdekket dødsårsken utenfor Sonjatun».


Hele Norges coronakart