Dødsfall i Kragerø

Kvinne (59) ansatt ved omsorgsbolig funnet død etter gåtur med beboer

Politiet: - Vi har opplysninger om at det har vært en krangel mellom beboeren og kvinnen. 

BENSINSTASJON: I forkant av dødsfallet skal kvinnen ha vært ute og gått tur med beboeren. De to gikk til Statoil-stasjonen på Kalstad for å kjøpe seg noe å spise. Sjef på politistasjonen i Kragerø Øystein Skottmyr er interessert i tips fra folk som kan ha sett noe. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
BENSINSTASJON: I forkant av dødsfallet skal kvinnen ha vært ute og gått tur med beboeren. De to gikk til Statoil-stasjonen på Kalstad for å kjøpe seg noe å spise. Sjef på politistasjonen i Kragerø Øystein Skottmyr er interessert i tips fra folk som kan ha sett noe. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Omstendighetene rundt dødsfallet til den 59 år gamle kvinnen er fortsatt uklare.

Klokka 18.37 ble politiet i Kragerø varslet av AMK om et mistenkelig dødsfall. Senere på kvelden kunne politiet fortelle at de har tatt hånd om en mistenkt.

Den mistenkte er en psykisk utviklingshemmet person i midten av 30-årene. Mannen er beboer i en kommunal institusjon for psykisk utviklingshemmede.

Institusjonen ligger få hundre meter fra stedet kvinnen jobbet.

Ber om tips

- Den mistenkte har fortsatt status som mistenkt, og han vil få oppnevnt en advokat, sier politistasjonssjef i Kragerø Øystein Skottmyr til Dagbladet.

Han opplyser til TV2 at vedkommende ikke har voldshistorikk fra tidligere som politiet er kjent med.

Personen som er mistenkt er foreløpig ikke pågrepet eller avhørt, og nøyaktig hva som har skjedd vet politiet foreløpig ikke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer