Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne (59) lette etter hunden - forsvant i marka

Stor leteaksjon i Bærum.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Interaktivt kart: GOOGLE MAPS

SISTE: Kvinnen kom til rette uskadd i 19.30-tida, ca. halvannen kilometer fra der hun sist ble sett. Hun hadde mistet retningssansen og oppsøkte selv en adresse der hun ble hentet av politiet, opplyser operasjonsleder Jacobsen.

(Dagbladet.no): Det pågår nå en stor leteaksjon i Bærum, etter en 59-årig kvinne som har forsvunnet i marka nord i kommunen. Kvinnens mann meldte henne savnet etter at hun ikke kom tilbake fra leting etter parets hund.

- Vi fikk inn melding fra ektemannen rett før klokka 17. Paret var på tur i marka med hunden, som plutselig stakk av. Mannen dro hjem, mens kona gikk for å lete, men kom ikke tilbake, forklarer operasjonsleder Jørgen Jacobsen ved Asker og Bærum politidistrikt overfor Dagbladet.no.

Leteaksjonen, som foregår i Eiksmarka ved Skyttarkollen og Ila, involverer så vel politihelikopter som hunder. Det er snø, glatt og mørkt i leteområdet.

- Vi gjør det vi kan, sier operasjonslederen, som for øvrig opplyser at hunden er kommet til rette.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media