Kvinne (62) fødte sitt 12. barn

Men Janise fra California er ikke verdens eldste mor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): 62 år gamle Janise Wulf fra California fødte i går sitt 12. barn, en velskapt gutt på 2,3 kilo. Hun er blant verdens eldste registerte småbarnsmødre, men ikke den aller eldste.

Barn nummer 11 fødte hun for tre og et halvt år siden i en alder av 58. Begge gangene ble hun gravid ved hjelp av prøverørsmetoden, og yngste tilskudd til familien ble tatt med keisersnitt. Legene var bekymret for den aldrende morens helse fordi hun er diabetiker og har høyt blodtrykk.

Men etterpå var alle glade, inkludert den stolte far Scott Wulf (48) - ektemann nummer tre. Nyfødte Adam Charles Wulf har 20 kusiner og fettere.

-Jeg ville ikke at treåringen skulle vokse opp uten en lekekamerat, sa moren til lokalavisa Redding Record Searchlight, ifølge nyhetsbyrået AP. Hun har også vært opptatt av å flytte grenser for eldre kvinner.

Født blind

Janise Wulf har vært en spesiell kvinne fra første dag. Hun er født blind, drev med synkronsvømming som ung og har livnært familien med å selge pianoer og orgler.

Den eldste registrerte kvinnen som har født barn, er Adriana Iliescu fra Romania. Hun var 66 år da hun fødte i januar i fjor. The Guiness Book of World Records lister også opp en 63 år gammel kvinne fra California og en 62 år gammel kvinne fra Italia som godt voksne småbarnsmødre.

FOR 12. GANG Blinde Janise Wulf (62) i god form etter at hun fødte sitt 12. barn i går. Ektemannen Scott Wulf (48) i bakgrunnen.
STOLT FAR Scott Wulf (48) med den nyfødte sønnen Adam Charles.