Kvinne (63) døde mens slektninger sloss mot politiet

Ambulansen følte seg truet og tilkalte politiet.

DRAMATISK: Ambulansepersonellet følte seg truet av pårørende utenfor oppgangen. Derfor ble politiet tilkalt. Foto: Siril K. Herseth
DRAMATISK: Ambulansepersonellet følte seg truet av pårørende utenfor oppgangen. Derfor ble politiet tilkalt. Foto: Siril K. Herseth Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Det er svært uklart hva som har skjedd i og utenfor en bygård i på Tøyen.

Dramatikken startet i 11.30-tiden da AMK-sentralen i Oslo fikk melding om en syk kvinne på stedet. Da den første ambulansen kom frem, følte ambulansepersonalet seg truet av flere personer og pårørende på utsiden av oppgangen de skulle inn i, opplyser politiet.

- Drapstruet politietPolitiet ble tilkalt, men det skal ha vært en svært tilspisset tone med flere personer innvolvert utenfor bygården selv etter at politiet kom til stedet.

- Det starter med at AMK sendte en ambulanse til stedet for å behandle en dame. Da de kom fram var det mange pårørende som hadde samlet seg utenfor. De oppførte seg så hissig og aggressivt, at ambulansefolkene ikke turte gå inn og ba om politiassistanse, sier operasjonsleder Vidar Hjulstad til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer