Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne (67) fastklemt i bil i tolv timer

Etter å ha krasjet i et tre og havnet i en skråning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||En 67 år gammel kvinne satt natt til tirsdag fastklemt i bilen i et halvt døgn etter å ha krasjet i et tre og havnet i en skråning ved Byglandsfjorden i Aust-Agder.


Kvinnen var på vei hjem til Bygland etter en tur til Valle da hun kjørte av veien. Bilen ble kastet over et siderekkverk sør for Fånefjelltunnelen ved 17-18-tiden mandag kveld. Deretter traff bilen et tre og ble kastet rundt nedover en bratt skråning mot Byglandsfjorden, skriver avisen Setesdølen.

Bilen ble til slutt stående på hjulene, men var påført så store skader at kvinnen ble sittende fastklemt mellom setet og rattet.

Den uheldige kvinnen fikk ikke tak i mobiltelefonen, som var blitt kastet rundt inne i kjøretÃyet under ferden nedover skråningen. Ingen hadde sett eller hørt det som skjedde. Bilbatteriet gikk etter hvert tomt for strøm, og først tirsdag morgen ble hun oppdaget av to menn som var på vei til jobb, skriver Agderpostens nettutgave.

Kvinnen var blitt påført brudd i den ene hånden, i hoften og i et ribbein og var sterkt nedkjølt på grunn av regn som kom inn gjennom knuste ruter. Nattetemperaturen var på 6 grader.

Kvinnens ektemann antok at hun hadde overnattet hos venner, og ante derfor fred og ingen fare.

Til alt hell er vannivået i Byglandsfjorden nedtappet på denne årstiden. Bilen endte på et tørt sted som egentlig er under normalt vannivå.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media