Kvinne (70) påkjørt i fotgjengerfelt

Bilføreren fratatt førerkortet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En 70-årig kvinne ble i ettermiddag påkjørt i et fotgjengerfelt på Lierskogen, ikke langt fra kjøpesenteret Liertoppen. Den 40-årige mannlige bilføreren er fratatt førerkortet etter ulykken.

- Meldingen kom inn til oss klokka 16.02. Kvinnen ble fraktet til Sykehuset Buskerud (i Drammen, red.anm.), mens politiet har skjellig grunn til å mistenke bilføreren for ikke å ha overholdt vikeplikten. Førerkortet er derfor beslaglagt, opplyser operasjonsleder Knut Larsen ved Søndre Buskerud politidistrikt til Dagbladet.no.

Kvinnen, som er hjemmehørende i Lier, skal være alvorlig skadd. Det ble i utgangspunktet rekvirert luftambulanse, men denne ble ikke brukt.

Bilføreren er hjemmehørende i nordre del av Vestfold.

- Saken blir nå etterforsket av Lier lensmannskontor, forteller operasjonsleder Larsen.

Kvinne (70) påkjørt i fotgjengerfelt
<strong><b>FRAKTET TIL SYKEHUS:</strong></b> Den 70-årige kvinnen som ble påkjørt, ble fraktet til Sykehuset Buskerud i Drammen. Foto: TOR KEISER
FRAKTET TIL SYKEHUS: Den 70-årige kvinnen som ble påkjørt, ble fraktet til Sykehuset Buskerud i Drammen. Foto: TOR KEISER Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer