Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne (75) antatt drept i Fredrikstad

28 år gammel kvinne pågrepet på Grand Hotel i Oslo i går.

ANTATT ÅSTED: Politiet jobber ut i fra at kvinnen ble drept i dette huset i Fredrikstad. Foto: John Terje Pedersen/Dagbladet
ANTATT ÅSTED: Politiet jobber ut i fra at kvinnen ble drept i dette huset i Fredrikstad. Foto: John Terje Pedersen/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 75 år gammel kvinne ble i går kveld funnet død i Fredrikstad, melder Østfold politidistrikt i en pressemelding.

Hun ble funnet død i en bolig ved 20-tiden i går i St Josephs gate, like ved sykehuset Østfold.

Politiet etterforsker dødsfallet som et drap.  

En 28 år gammel kvinne fra Fredrikstad er pågrepet i Oslo og siktet for drap.

- Pågripelsen skjedde uten dramatikk. Hun ble pågrepet på Grand Hotel i Oslo i 20.50-tida i går kveld, sier politioverbetjent Ivar Prestbakken, seksjonsleder etterforsking ved Fredrikstad politistasjon, til Dagbladet.

Politiet i Oslo varslet Den siktede kvinnen er kjent av politiet fra tidligere og har registrert adresse i Fredrikstad. Hun har foreløpig ikke bedt om advokatbistand. 28-åringen ble i dag ført til sentralarresten i Sarpsborg.

- Hun sitter nå i innledende avhør med politiet, sier Prestbakken til Dagbladet.

Det var politiet i Oslo som varslet politiet i Østfold. Det var også Oslo-politiet som pågrep kvinnen.

- Vi oppsøkte adressen i Fredrikstad etter en henvendelse fra politiet i Oslo. De hadde opplsyninger som tilsa at vi burde foreta en velferdssjekk på adressen, sier Prestbakken til Dagbladet.

Ut i fra opplysninger politiet sitter med skal drapet ha skjedd på søndag. Det ble i går kveld og i natt jobbet med å sikre tekniske spor fra leiligheten i St. Josephs gate, der det antas at drapet har skjedd.

Flere beslag Politiet ønsker ikke å kommentere om det er noen relasjon mellom offeret og siktede.

Politiet har sperret av et stort område der drapet skjedde. Politiet er foreløpig svært sparsommelige med detaljer og ønsker ikke å si noe om hvordan kvinnen skal ha blitt drept, men bekrefter at det er gjort flere beslag i leiligheten og på hotellet i Oslo.

- Vi jobber ut i fra at åstedet er i leiligheten der hun ble funnet, men vi utelukker ingenting, sier Prestbakken.

Dagbladet følger saken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media