Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Flyplass-sikkerhet

Kvinne (80) stoppet i sikkerhetskontrollen. Ante ikke at hun bar på et sverd

- Det skjer ganske ofte, faktisk. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Sverdet lå skjult i den 80 år gamle kvinnens gåstokk, og ble ikke oppdaget før hun skulle bevege seg gjennom sikkerhetssjekken på Myrtle Beach-flyplassen i Sør-Carolina i USA.

Ifølge det lokale nyhetsnettstedet Myrtle Beach Online, var stokken en gave fra sønnen hennes - og det at hun måtte forlate både den og sverdet for å rekke flyet sitt, falt ikke i veldig god jord.

- Hun ante ikke at sverdet var inni, sier pressetalsmann for sikkerhetsmyndighetene, Mark Howell.

Ifølge Howell er det imidlertid ikke første gang dette skjer.

- Det skjer ganske ofte, faktisk. Flere kjøper gåstokkene sine på bruktbutikker, og oppdager ikke at sverdene inni de, før de kommer til røngtenmaskina på flyplassen, sier han.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling